Klacht: Betalen niet uit.

Lisanme op 02 maart 2021 over Olympia Uitzendbureau in de categorie Uitzendbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb voor olympia gewerkt en zij hebben een fout gemaakt met de salaris betaling. Dit kan uiteraard gebeuren en afgelopen jaar hebben we hier ook contact over gehad. Inmiddels zijn we al 3 a 4 manden verder na constatering en heb helaas het geld nog steeds niet ontvangen.

1.5 maand geleden heb ik de laatste reactie ontvangen met de mededeling dat ik nog niet aan de beurd ben.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik uiterlijk aankomende week het geld heb ontvangen em daarna mijn gegevens worden verwijderd uit het systeem.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Olympia Uitzendbureau over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Lisanme