Klacht: Betalen niet terug/komen afspraken niet na

op 31 augustus 2016 over Bax-shop.nl in de categorie Muziekwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Iets besteld, waarvan gezegd wordt op de webshop de volgende dag geleverd. Omdat de status niet veranderde maar gebeld en vernomen dat door drukte dit niet waargemaakt kon worden, daarom de order geannuleerd. Er werd mij toegezegd dat er direct tot terug betaling overgegaan zou worden. Na een paar dagen nog een keer telefonisch contact; dit keer met Joep. Joep verteld mij dat er nog niets was gedaan met het terug betalingsverzoek maar hij zou ervoor zorgen dat het nu echt voor elkaar zou komen. Krijg vandaag mail: omdat het pakket nog niet terug is van de verzender (die hadden ze blijkbaar ook niet terug gehaald) moet ik wachten om te voorkomen dat ik het geld en het artikel alsnog ontvang. ik wil mijn geld terug, nu en geen smoezen meer !

Gewenste Oplossing:

Geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Bax-shop.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Bozeklant9999