Klacht: Betalen maar niets ontvangen

op 10 oktober 2016 over actievandedag.nl in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geen gebruik wilt maken ??????
Ik heb helemaal geen ticket ontvangen en het evenement is trouwens sinds 24 september afgelopen.
Dus omdat u een contract hebt met de aanbieder mag ik betalen voor tickets die ik niet ontvang. Wat is dat voor een rare streek. Hoeveel mensen hebt u hiermee benadeeld?
Ik zal dit even aan Klachten.nl voorleggen en vragen wat verder te doen, want dit kan niet. Betalen voor iets dat je niet krijgt en weken na afloop zegt u dat ik er geen gebruik van wil maken.

 
 
Groetjes
 

Van: Klantenservice Actie van de Dag
Verzonden: zondag 2 oktober 2016 14:27
Aan: jsimmie@live.nl
Onderwerp: RE: Re: Re: FW: [SUPPORT #JFL-343-45638]: Contact Request Amsterdam: Huis [#1270548]
 
Beste John ,

Vervelend dat je geen gebruik meer wilt maken van de gekochte actie. 
Helaas is het niet mogelijk om de actie te annuleren, dit wegens contractuele afspraken met de aanbieder. 

Is er nog iets onduidelijk? Dan horen we dat graag.

Met vriendelijke groet,

Chaymaa
Klantenservice ActievandeDag

Klantenservice???


T: +31 (0)20 – 760 5077

Bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag: 9.00-20.00 uur
Zaterdag en zondag: 12.00-17.00 uur

PS. Lekker een paar dagen weg? Voor de leukste hotels met korting ga je naar ActievandeDag!

Op 01-10-2016 ontvingen wij jouw bericht:
 
 
 
 
 
 
 
Vervelend?? Wanneer word het betaalde geld terug gestort?
Wat moet ik met een voucher? Ik wil bij u geen tickets meer aanvragen.
 
 
 
Groetjes
 

Van: Klantenservice Actie van de Dag
Verzonden: vrijdag 30 september 2016 16:59
Aan: jsimmie@live.nl
Onderwerp: RE: Re: FW: [SUPPORT #JFL-343-45638]: Contact Request Amsterdam: Huis [#1269982]
 
Beste John ,

Wat vervelend dat je niets hebt ontvangen.
Je ontvangt van ons een orderbevestiging waarbij je vouchers kunt downloaden.

Deze vouchers zijn voorzien van een unieke code en een link,
waarmee je de toegangstickets kunt aanvragen.

Is er nog iets onduidelijk? Dan horen we dat graag.

Met vriendelijke groet,

Stefan
Klantenservice ActievandeDag

Klantenservice???


T: +31 (0)20 – 760 5077

Bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag: 9.00-20.00 uur
Zaterdag en zondag: 12.00-17.00 uur

PS. Lekker een paar dagen weg? Voor de leukste hotels met korting ga je naar ActievandeDag!

Op 30-09-2016 ontvingen wij jouw bericht:
 
 
 
 
 
 
 

Ik betaal 13-9-2016 via Actie van de dag voor ticket naar 50PlusBeurs te Utrecht. Die ticket heb ik nooit ontvangen. Zie mail van 22-9-2016. Zie mail van 26-9-2016.

 
 
 
Groetjes
 

Van: Klantenservice Actie van de Dag
Verzonden: vrijdag 30 september 2016 13:34
Aan: jsimmie@live.nl
Onderwerp: RE: FW: [SUPPORT #JFL-343-45638]: Contact Request Amsterdam: Huis [#1269661]
 
Beste heer Simmie ,

Ik kan helaas niet opmaken wat het probleem precies is.
Kun je aangeven wat precies het probleem is waarbij ik je van dienst kan zijn?

Graag verneem ik van je.

Is er nog iets onduidelijk? Dan horen we dat graag.

Met vriendelijke groet,

Stefan
Klantenservice ActievandeDag

Klantenservice???


T: +31 (0)20 – 760 5077

Bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag: 9.00-20.00 uur
Zaterdag en zondag: 12.00-17.00 uur

PS. Lekker een paar dagen weg? Voor de leukste hotels met korting ga je naar ActievandeDag!

Op 30-09-2016 ontvingen wij jouw bericht:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Groetjes
 

Van: Adyen Support Department
Verzonden: donderdag 29 september 2016 16:47
Aan: jsimmie@live.nl
Onderwerp: [SUPPORT #JFL-343-45638]: Contact Request Amsterdam: Huis
 
 
 
 
 
 
 
 
Hi jsimmie@live.nl
 
 
Ticket ID: JFL-343-45638
 
 
 
 
 
 
Geachte heer/mevrouw,

De betaling is inderdaad goed aangekomen bij Actievandedag.nl. U kunt contact met ze opnemen met de volgende gegevens:
PSP referentie: 1714737495644216
Merchant ref.: 6442225
Shopper ref.: 892664
Amount: EUR 8.50
Transaction date: 2016-09-13 08:53:57 CEST

Vriendelijke groet,
Adyen Support


Adyen Support Department

https://support.adyen.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rate this ticket:
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Gewenste Oplossing:

Als het geld terig gestort is

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over actievandedag.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over actievandedag.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Johnnies