Klacht: Betaald niet terug

op 08 juli 2019 over Kamera Express in de categorie Electronica - Camera's

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had 2 artikelen besteld bij Kamera-Express, website gaf aan dat artikelen op voorraad waren. Bleek niet zo te zijn. Voor een deellevering moest ik 3,99 extra betalen. De levertijd zou 2 tot 4 werkdagen bedragen. Na een week gemaild waar mijn spullen bleven en aangegeven dat men de order kon annuleren. Direct die dag ontving ik een mail dat mijn spullen waren verzonden (wat niet meer hoefde want ik had ze geannuleerd). Toen ik mijn spullen ontvangen heb, heb ik deze retour gestuurd. Deze zijn afgeleverd bij Kamera-Express op dinsag 25 juni om 11.32 uur. Ik ontving geen bevestiging, op mails werd pas veeel later gereageerd en tot op heden heb ik nog steeds mijn geld niet terug.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn aankoopbedrag retour heb ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kamera Express

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kamera Express nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door juliberer