Klacht: Betaald & niet inloggen

op 25 augustus 2016 over videoland in de categorie Entertainment store

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb dus net zojuist 8,99 voor Videoland betaald en me gebruikersnaam ingevuld en me wachtwoord en ik log in en vervolgens staat dat ik nog een abbonemt moet afsluiten dus voor niks 8,99 betaald ik wil of mijn geld terug of Videoland kunnen kijken wat is dit raar zeg

Gewenste Oplossing:

Toen ik het nog kon kijken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over videoland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over videoland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Puk1996