Klacht: Betaald maar nu beslaglegging op teruggave belasting

op 16 augustus 2016 over PLEINSHOPPEN in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een zeer slechte ervaring bij Pleinshoppen. Een factuur allang betaald. Ik krijg daar ook steeds bevestigingen van Pleinshoppen. Maar desondanks legt een incassobureau vandaag beslag op mijn teruggave van de belasting. Zeer onterecht want er valt niets te vorderen. De factuur is al lang betaald. Ook meerdere keren bevestigd door Pleinshoppen maar desondanks gaat de incassoprocedure met Webcasso en Van den Bergh & Partners Gerechtsdeurwaarders gewoon door. Als ik op internet kijk bij klachten, ben ik (helaas) niet de enige. Dus ziet er niets anders op dan het maar te gaan melden o.m. op Facebook. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Gewenste Oplossing:

Ik eis dat dit nu eens wordt opgelost en wel heel snel en dat het bedrag van mijn teruggave binnen 48 uur wordt teruggestort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar PLEINSHOPPEN over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Dijblok