Klacht: Betaald maar nog geen bevestigingsmail ontvangen

op 04 oktober 2017 over mijnnaamketting.nl in de categorie Internetshops - bedrukte produkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb onlangs een bestelling gedaan ter waarde van 80 euro met de urgente DHL verzendingsoptie om de cadeau tijdig te ontvangen. Echter, heb ik nog steeds geen bevestigingsmail ontvangen terwijl het bedrag wel van mijn rekening is afgeschreven. Ik heb al vele malen contact opgenomen via mail maar krijg geen reactie terug. En telefonisch zijn ze ook niet te bereiken aangezien nergens een telefoonnummer vermeld staat. Ik heb nu geen idee wat ik moet doen! Mijnnaamketting is onbetrouwbaar en ik adviseer iedereen is om hier niets te bestellen. Bespaar jezelf de enorme teleurstelling en het weg gooien van je geld.

Gewenste Oplossing:

Beloof wat je waar maakt en licht mensen niet op!
Ik wil mijn geld terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over mijnnaamketting.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over mijnnaamketting.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Soboooooo