Klacht: betaald maar niets ontvangen

HeleenM. op 27 december 2019 over Check Die Deal in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin december heb ik een bestelling geplaats. Een week later een mail gestuurd waar mijn pakketje bleef. Een mail terug gekregen dat het product niet op voorraad was en binnen 3 dagen verzonden zou worden. Nu een maand later nog niets ontvangen, op mails wordt niet meer gereageerd.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Check Die Deal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Check Die Deal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door HeleenM.