Klacht: betaald en toch aanmaningen krijgen

op 23 juni 2017 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb reeds iets besteld en deze betaald met visa . ze zijden dat ze de bating niet konde terug vinden en ik een betalingsbewijs moest toesturen . heb dit dan ook gedaan . nu blijve ze aanmaningen en grotere bedragen sturen omdat ik niet betaald zou hebben ! dit is schandalig !

Gewenste Oplossing:

dat ze mijn betaling zoude bevestigen en ik niets meer van hun krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Luxstyle.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Luxstyle.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Luxstyle.nl

Heeft op 24 juni 2017 om 17:47 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Yana,

We vinden het vervelend om te horen dat uw probleem nog niet opgelost is. Onze klantenservice doet haar uiterste best om de betaling terug te vinden.

Ik zie dat u per credit card heeft betaald. Het kan zijn dat uw betaling is voldaan onder een ander order nummer waardoor de betaling momenteel niet vindbaar is. Kunt u s.v.p. de laatste 4 cijfers van uw credit card doorsturen aan de klantenservice?

Alvast bedankt en onze excuses voor het ongemak.

Alle klachten die gemeld zijn door ysmedts