Klacht: betaald en nooit ontvangen, geen verdere responce op mijn mails en telefonisch niet bereikbaar!!

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

4 juni een bestelling gedaan van 40 euri , er werd me gemaild dat de producten binnen enkele dagen verstuurd zouden worden, na een aantal weken radio stilte zelf contact opgenomen, bleken ze het erg druk te hebben …. de producten zouden alsnog die week opgestuurd worden, nu zijn we inmiddels bijna 2 maanden verder en 40 euro armer krijg geen responce op mijn mails en zijn telefonisch niet bereikbaar. !!! zeeeeeer ontevreden, oplichters!

Gewenste Oplossing:

of mijn producten op zeer korte termijn terug ontvangen of mijn geld terug!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door onlinesunshop.com in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door swanted