Klacht: Betaald en geen levering

Maria van Kappel op 09 december 2019 over Check Die Deal in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb een maand geleden 2 truien besteld en nog niets ontvangen ook niet op de vraag of ik mijn geld terug gestort wilde hebben.…
Heb een maand geleden 2 truien besteld, zouden in 1e instantie 15-11 geleverd worden. Niets gehoord of ontvangen. Na een mail hierover gestuurd te hebben kreeg ik als reactie dat de leverancier niet tijdig kon leveren. Daarna niets meer gehoord en geen reacties meer gekregen op mijn mailtjes waarin ik vroeg of ze nog konden leveren anders graag mijn geld terug. Telefoonnummer werkt niet. Kortom oplichting volgens mij. Maar ik ga aangifte doen en laat het er niet bij zitten.

Gewenste Oplossing:

Indien mijn geld wordt terug gestort of binnen een week de truien worden geleverd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Check Die Deal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Check Die Deal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maria van Kappel