Klacht: Bestemming verkeerd doorgekomen.

op 06 februari 2018 over supersaver.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste reisorganisatie,
Ik heb een reis geboekt voor 6 personen. Ik weet bijna wel zeker dat ik heb gekozen voor Amsterdam_ Ankara_ Amsterdam. Mijn vrouw en kinderen hebben ook mee gecontroleerd. Maar het is doorgekomen als Ankara _Amsterdam _Ankara. Daar kwam ik pas achter toen ik de boeking moest bevestigen. Ik heb onmiddellijk contact opnemen en het uitgelegd. Ik kreeg de mededeling dat ik 102€ annulerings kosten moest betalen. Dit is totaal onterecht en niet mijn schuld.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik kosteloos mag omboeken of als ik het totale bedrag teruggestort krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over supersaver.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over supersaver.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Osman Ozturk