Klacht: Bestelling wordt niet geleverd

op 14 juni 2018 over Www.Stoffen.net in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 9 juni heb ik een bestelling geplaatst en gelijk betaald via ideal. Geen bevestiging gekregen via mail. Paar dagen later mail gestuurd, geen reactie. Paar dagen later weer mail gestuurd, weer geen reactie. Verschillende keren gebeld, krijg ik te horen dat ik buitenom kantoortijden bel terwijl het toen woensdagmorgen 10.15 was! Bericht via messenger gestuurd, is wel gelezen maar geen antwoord. Log ik in via site staat er dat mn bestelling is afgebroken. Wat is er aan de hand met dit bedrijf??

Gewenste Oplossing:

Als mn bestelling wordt geleverd of anders geld terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Www.Stoffen.net

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Www.Stoffen.net nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nboogaard