Klacht: Bestelling retour gezonden maar moet wel betalen

Winter-Famke op 25 februari 2021 over JDsports in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We hadden halverwege december schoenen besteld, 2 paar, voor mijn zoontje. Al wat kwam geen schoenen, op contact formulier wordt NIET gereageerd.. vervolgens kwamen eind januari eindelijk de schoenen binnen maar direct, BEIDE, terug gestuurd. Ik had betaal optie KLARNA, maar ik krijg nu herinnering van KLARNA dat ik 1 paar moet betalen!!!! Terwijl ik helemaal geen schoenen gehouden heb.. en weer wil het feit dat we totaal geen contact met klantenservice krijgen.. geen telefoonnummer te vinden, niks! Ik koop hier nooit weer wat…..

Gewenste Oplossing:

Dat ze het recht trekken en mijn geen rekening in de maag splitsen van iets wat ik niet gekocht heb...

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over JDsports

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over JDsports nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Winter-Famke