Klacht: Bestelling op container aangetroffen

op 15 december 2017 over Sacha in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag zou ik de schoenen binnenkrijgen die ik had besteld. Het zou tussen 14:00 uur en 18:00 uur worden bezorgd. Ik ben de hele middag hiervoor thuis gebleven. Om 18:30 uur waren ze er nogsteeds niet. Toen ik weg reed met de auto zag ik een pakketje 2 huizen verder op een container staan, de verpakking was kapot en de schoenen nat geregent. De bewoners van dit huis wisten niks van dit pakketje want die waren toen nog niet thuis geweest.

Gewenste Oplossing:

Een excusus.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Sacha over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door M.berends