Klacht: Bestelling nooit ontvangen en geen reactie op contact

op 14 juni 2018 over Athleteshop.nl in de categorie Internetshops - Sport

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

26 mei een bestelling gedaan maar tot op heden niet gekregen. Tot 2 keer toe het contactformulier ingevuld maar hier geen reactie op gekregen. Ik probeerde ze vanmorgen te bellen maar dit telefoonnummer werkt niet. Ik krijg inmiddels sterk de indruk dat ik kan fluiten naar mijn bestelling en geld.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Athleteshop.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Athleteshop.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JP85