Klacht: Bestelling nooit ontvangen

op 09 juli 2021 over Vivalie Online in de categorie Internetshops - Schoenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eind mei een blouse besteld en betaald, helaas nooit de blouse ontvangen. Track en trace geeft aan dat het bezorgd is op mijn adres,maar ik heb nooit wat gezien. Na al 4 mails gestuurd hebben naar de klantenservice, nog steeds niks terug gehoord. Ben zo klaar met deze online winkel, hij zou van het net afgehaald moeten worden.

Gewenste Oplossing:

Ik zou heel graag mijn geld terug willen hebben

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vivalie Online

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vivalie Online nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jolan82