Klacht: Bestelling nooit geleverd, bedrijf geeft niet thuis

op 28 september 2017 over OVstore.nl in de categorie Producten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Meerdere artikelen besteld in april. Het goedkoopste artikel van 3 euro werd binnen een paar dagen geleverd. Op de twee flessen dieetvoeding (30 euro) voor mijn kat zit ik nog te wachten. De kat is inmiddels al overleden!
Talloze malen gebeld naar OVStore. Krijg of niemand te pakken of krijg iemand aan de lijn die in slecht Nederlands verteld dat het nu erg druk is en dat ik wordt teruggebeld. Dit gebeurd natuurlijk nooit.
Paar keer email contact gehad via klachtenformulier op de site want een normaal mailadres is onvindbaar. Wordt beweerd dat ik alles via brievenbuspost heb ontvangen. Als ik reageer dat de dieetvoeders niet door de brievenbus passen krijg ik antwoord dat het per pakketpost is afgeleverd. Allemaal kletspraat. Zijn ordinaire oplichters!

Gewenste Oplossing:

Geld terug. Geloof er niet meer in.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over OVstore.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over OVstore.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kattenbabbels