Klacht: Bestelling nooit gekregen

op 14 juli 2017 over Dutch Hair Shop in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bestelling geplaatst 20 juni bij Dutch Hair Shop en dit was niet de eerste keer.Ik heb al 3 keer eerder besteld en nooit problemen gehad tot nu. Bestelling niet ontvangen, maar al wel betaald met Ideal. Meerdere malen geprobeerd contact te krijgen via mail en telefoon,zelfs een watch app gestuurd maar onbereikbaar.
Hoe kan ik mijn geld terugkrijgen?

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn bestelling alsnog geleverd krijg. Of mijn geld terug gestort krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dutch Hair Shop

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dutch Hair Shop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door collinger2