Klacht: bestelling nooit gedaan

op 13 oktober 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb net een mail ontvangen dat ik een bestelling heb gedaan bij Luxstyle.nl, dit heb ik echter helemaal niet gedaan. Ik heb slechts een product bekeken en mijn gegevens ingevoerd, maar ik ben nooit overgegaan tot het daadwerkelijk bestellen van dit product. Dit is fraude. Ik wens dat Luxstyle.nl mijn bestelling met onmiddelijke ingang stopzet. Ze zijn slecht te bereiken, er staat nergens een telefoonnummer, wat ook al genoeg zegt over hun manier van verkopen. Als dit zo doorgaat geef ik ze aan bij Opgelicht.

Gewenste Oplossing:

Wanneer Luxstyle.nl de bestelling stopzet en mij hiervoor geen enkele kosten laat betalen. En in de toekomst dit nooit weer zal laten gebeuren bij toekomstige potentiële klanten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sophie1993