Klacht: Bestelling nog niet binnen

op 22 september 2017 over dealgrabbers.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zit inmiddels ook al bijna 6 weken op mijn bestelling te wachten. Heb twee weken geleden een boze mail gestuurd en werd gezegd dat hij binnen 5-7 werkdagen zou binnenkomen bij mij. Nu weer mail gestuurd met daarin dat als ik binnen een week niks krijg ik mijn geld terug ga halen. Ik begin inmiddels te denken dat ze een nepzaak zijn.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn bestelling binnen krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over dealgrabbers.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over dealgrabbers.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Suuske79