Klacht: Bestelling niet volledig ontvangen

op 19 september 2017 over Social Paradise in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb voor 130 euro, 50 duizend volgers besteld. Van deze 50.000 heb ik er 27 duizend binnengekregen en inmiddels ben ik er al 8 duizend verloren, heel veel mailtjes gestuurd geen antwoord ik hoop dat mijn bestelling volledig kan worden gelevwrd

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik alle volgers binnen heb die ik heb besteld voor mijn bedrijven account op instagram, op de foto die ik als bijlage heb toegevoegd staat er dat ik nu 90,3 duizend volgers heb als mijn bestelling volledig geleverd was waren dit er 120 duizend

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Social Paradise over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Millionairesalways