Klacht: Bestelling niet ontvangen en wel betaald

op 11 oktober 2017 over 24DealStore in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bestelling met achteraf betaling..maar ik krijg al een herinnering van klarna dat ik moet het al betalen terwijl ik het bestelling nog niet ontvangen. Om het extra kostenvan klarna te vermijden ik heb de betaling gedaan met de gedachte dat waarschijnlijk mijn bestelling is al onderweg. Nou, ik heb de bestelling op 4 sept gedaan en probeerde hun te contacten en nu is het meer dan 1 maand. Geen reactie en geen uitleg.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug en deze bedrijf to be held responsible.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 24DealStore

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 24DealStore nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door abbey_pax