Klacht: Bestelling niet ontvangen

op 19 september 2018 over 1dagdeal.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goede middag,
Ik heb 22 augustus bestelling geplaatst. Meerdere mails gestuurd dat ik nog niets heb. Waar ik een reactie kreeg dat mijn vraag in behandeling is en dat ik niet meer mailtjes moet versturen dat zou de wachttijd alleen maar langer maken ??? Een Kreeg ik toen een track tracé code. Daarin werd geschreven dat ik 12 september bestelling zou ontvangen. Niet dus. Nu als ik contact heb en de vraag invul : nog geen bestelling ontvangen. Krijg ik de kans om art 95919 in te toetsen om te zien waar het pakketje is. Krijg ik iedere keer te zien dat het niet meer te traceren is. Ik kan geen enkel contact meer krijgen. Zodra ik mijn mailadres intype blokkeert de voortgang van een vraag. Ik wil graag mijn 59,95 euro terug. Maar hoe??
M vr gr
Mieke

Gewenste Oplossing:

Zeer ontevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 1dagdeal.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 1dagdeal.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bronshoof