Klacht: Bestelling niet ontvangen

N. Kolks op 22 februari 2021 over JDsports in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 06-02-2021 een bestelling geplaatst op de JD Sports site. Een Puma set (hoodie en trainingsbroek). Al meerdere keren contact proberen te zoeken. Via de site, de mail, via Facebook etc. Het enige wat je terug krijgt zijn standaard mailtjes, zonder het gewenste antwoord. Hierdoor weet je nog steeds niet waar je bestellingen zijn en wanneer deze worden bezorgd. Inmiddels ontvang ik ook geen updates meer over waar mijn bestelling gebleven is. Ook heb ik deze bestellingen al betaald.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag weten waar mijn bestellingen zijn en wanneer deze worden bezorgd en dat ze bij JD Sports zorgen dat er een telefoon nr wordt aangemaakt, zodat klanten hen telefonisch kunnen bereiken i.p.v. een robot die alleen maar standaard antwoorden geeft...

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over JDsports

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over JDsports nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door N. Kolks