Klacht: bestelling niet ontvangen

op 20 mei 2020 over Wish in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Broek besteld in Februari, zou ik uiteindelijk op 4 mei ontvangen. Tot mijn verbazing zat er in het pakketje een paar meisjes schoenen die 5 maten te klein waren ( ik ben een man) met op het label gift. De broek heb ik nooit ontvangen. Beklag gedaan bij Wish maar de bestelling staat op afgeleverd omdat het een pakketje was met schoenen erin

Gewenste Oplossing:

Geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door susanne1963