Klacht: Bestelling niet ontvangen

op 12 mei 2020 over Carethy in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb mijn bestelling van 4 weken geleden nog steeds niet ontvangen. Bij check en status van mijn order lijkt mijn ordernummer niet te kloppen qua aantal cijfers en letter die zij hanteren zoals ze dat vermelden op hun website wanneer je online vraag of klacht wilt indienen.
Via track en trace is mijn bestelling nu al 2 weken bij shippers warehouse om de bestelling op te halen en te bezorgen. Via track and trace postNL hebben ze al 2 weken een melding dat er een post pakket verwacht wordt maar niets binnen is.
Ik wil mijn geld terug gestort hebben.
Ze zijn in geen wegen te bereiken.

Gewenste Oplossing:

Geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Carethy

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Carethy nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hello10