Klacht: Bestelling niet geleverd nog steeds geen geld terug

op 08 juli 2019 over Kamera Express in de categorie Electronica - Camera's

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn bestelling bij Kamera Express bedroeg een body lens, camera tas en SD kaart. Ik kreeg echter enkel de body en camera tas opgestuurd. Naar de lens werd een onderzoek gestart. De body en camera tas heb ik direct terug gestuurd , aangetekend en die hebben zij 3 weken geleden ontvangen. Alles bij elkaar bedraagt een bedraag van ongeveer €5000,- en nog steeds heb ik mijn aankoop bedrag niet terug gestort gekregen. Er wordt niet gereageerd op e-mails en bellen kan niet. Je kan een ‘9’ kiezen bij hun keuzemenu zodat je wordt terug gebeld echter probeer ik dit iedere dag en na een week ben ik nog steeds niet terug gebeld. Ik wordt zo langzamerhand wel moedeloos. Ik raad iedereen af daar te bestellen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn aankoop bedrag teruggestort heb gekregen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kamera Express

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kamera Express nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mvvs