Klacht: bestelling niet geleverd, geen reactie op mail, telefoon niet opgenomen

op 13 mei 2020 over Goedkoper.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 12 april 2020 heb ik een bestelling geplaatst en betaald op de site van goedkoper.nl. Ik heb deze bestelling (een Sony bluetooth koptelefoon) nog steeds niet ontvangen. Ik heb tweemaal (op 4 mei en op 11 mei) een mail hierover gestuurd. Ik krijg dan meteen een bevestiging van ontvangst met de boodschap dat mijn vraag binnen twee werkdagen zullen worden beantwoord. Deze mails worden echter niet beantwoord.
Ik heb ook tweemaal gebeld, Dan krijg ik via een bandje te horen dat ik word doorverbonden, en word dan vervolgens opgehangen. Ik vind dit buitengewoon slechte service: mijn betaalde bestelling wordt niet geleverd, er wordt niet gereageerd op mails, en er zit blijkbaar niemand bij de telefoon.

Gewenste Oplossing:

Ik wil gewoon mijn bestelling ontvangen, of mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Goedkoper.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Goedkoper.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door minkemu