Klacht: Bestelling niet geleverd en klantenservice reageert nergens op

op 21 december 2017 over Kijkshop in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een telefoon besteld bij Kijkshop.nl met ordernummer 1903871993. Op 26 oktober kreeg ik de factuur en die heb ik vervolgens betaald. Ik heb op 12 november toch maar eens gemaild naar de klantenservice wanneer de levering plaats zou vinden. Op 14 november kwam er een reactie dat er problemen waren bij de leverancier waardoor het toestel wat later kon worden uitgeleverd. Voor het weekend werd mij beloofd. Het werd inmiddels december en nog steeds geen levering van Kijkshop. Ik heb vervolgens 4x contact proberen te krijgen maar zonder resultaat. Ik wil of voor 1 januari mijn telefoon of anders mijn bestelling annuleren en mijn geld terug.

Gewenste Oplossing:

Ik wil of voor 1 januari mijn telefoon of anders mijn bestelling annuleren en mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kijkshop

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kijkshop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ikwachtopmijnlenovo