Klacht: Bestelling niet geleverd

op 19 mei 2020 over Check Die Deal in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een gepersonaliseerde armband besteld. Tot op heden niets geleverd ook niet de beloofde track en trace info. Bedrijf reageert op geen enkele email. Na een slechte maar eerlijke review via Trustpilot een reactie daarop ontvangen, bedrijf geeft aan geen mail te hebben ontvangen (joh alle 3 niet?!) en wil mij de track en trace info sturen maar dan moet ik ze maar mailen. Nog 3 mails verstuurd en nog geen antwoord. Bedrijf blijft angstvallig stil…

18-5 update
Net bericht ontvangen via klacht.nl. Schijnbaar gaat CheckdieDeal niks doen en wijst mijn klacht af. Ondertussen zoals vele anderen geld betaald – geen product.

BESTEL HIER JIETS EN ALS DIT WEL IS GEBEURD DOE AUB AANGIFTE!! Wellicht komt er op deze manier een stop op dit malafide bedrijf!

Gewenste Oplossing:

Geld retour of product geleverd

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Check Die Deal

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Check Die Deal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Suusje_me