Klacht: Bestelling niet geleverd

op 12 augustus 2017 over Montagna Design in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op woensdag 26 juli heb ik een T-shirt ter waarde van €80,- besteld via de webshop Montagna Design. Volgens de site zou het 5-10 werkdagen duren voordat m\’n bestelling geleverd zou worden, maar deze is vandaag de dag, 12 augustus, nog steeds niet geleverd.

Ook geeft de webshop aan altijd z.s.m. te reageren, maar reageren doen ze helemaal niet; zelfs niet na meerdere berichten (lees: zowel Facebook messenger als e-mail).

Destijds kon ik geen slechte reviews vinden, maar nu blijkt dat meerdere mensen hier last van hebben gehad.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik het shirt met een flinke korting (lees: ca. 30-40%) alsnog krijg of wanneer het volledig betaalde bedrag teruggestort krijg op mijn rekening. Tevens zie ik graag dat de webshop gesloten wordt, zodat de beste man niet nog meer mensen kan belazeren.

Alle klachten die gemeld zijn door Delano93