Klacht: Bestelling niet geleverd

op 14 juli 2017 over NuGezond.com in de categorie Gezondheidswinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 13-6-2017 een bestelling geplaatst en 131,79 euro betaald. Na diverse e-mails en het formulier op hun website te hebben ingevuld nog steeds niets ontvangen. Ik heb ook gevraagd om dan maar mijn geld terug te storten, maar ook dat gebeurt niet. Het enige automatische antwoord dat je terugkrijgt via de e-mail is dat ze erg druk zijn en een achterstand hebben.

Gewenste Oplossing:

Geld terug of mijn bestelling alsnog geleverd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NuGezond.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NuGezond.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door S. Stolk