Klacht: Bestelling niet gekregen

op 16 mei 2020 over Carethy in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 4mei Fiber Hair Botox bestelde met bestelingnummer:PHA-NL-200504184653dca en 30euro voor betaald. Ik heb die bestelling tot nu toe niet gekregen, ik heb geprobeerd contact met hun op te nemen helaas krijg ik geen gehoor. Na een tijdje ging meer uitzoeken over Carethy en het blijkt dat ik ben opgelicht en mij geld kwijt.

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat ik mijn geld nog terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Carethy

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Carethy nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door F.karmaoui