Klacht: Bestelling niet bezorgd

op 13 juli 2017 over Afslankringen.nl in de categorie Gezondheidswinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

28-6 bestelling geplaatst en betaald, 30-6, uiterlijk 1-7, zou ik de bestelling ontvangen. Tot op heden nog niets ontvangen. Een paar dagen later geprobeerd te bellen, maar na 1 uur 11 minuten in de wacht gestaan te hebben en nog in de wacht opgehangen. Direct een mail gestuurd, maar geen antwoord. In de loop van de week nog twee keer geprobeerd te bellen en nog een keer gemaild. Uiteindelijk vandaag weer de telefoon gepakt en sta alweer bijna een uur als ‘eerst wachtende’ in de wacht.. Het bedrijf is onbereikbaar zo te merken.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn bestelling ontvang en compensatie (of geld terug ontvang)

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Afslankringen.nl

Reactie van de melder van de klacht W0403

11 maanden geleden - Inmiddels heb ik vandaag het pakketje mogen ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Afslankringen.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door W0403