Klacht: Bestelling na 1,5 week nog steeds niet geleverd

op 19 april 2020 over Praxis in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op woensdag 8 april heb ik een parasol standaard besteld. ordernummer208660266 . Deze was op voorraad, dus voor 20.00 uur besteld, volgende dag in huis. Vanwege Corona kan het best een paar dagen langer duren. Maar: het is nu ruim 1,5 week geleden en ik heb nog niks gehoord. Telefonisch is de klantenservice onbereikbaar. Via contact formulier krijg ik ook geen reactie. Gelukkig gaat het ‘maar’ om een parasol standaard en dus een overzichtelijk bedrag, maar toch. Ik vind het wel bijzonder vervelend.

Gewenste Oplossing:

Bestelling per omgaande alsnog leveren. Of geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Praxis

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Praxis nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door De Wit 1979