Klacht: bestelling loopt via interne partij die het goedkoper aanbiedt

op 05 augustus 2020 over Blokker in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een Miami Gardini loungeset besteld via de blokker site. Uit de bevestingsmail blijkt dat dit via een externe partij loopt. Kijk ik op die site dan wordt dezelfde set voor 150 euro minder aangeboden. Na contact met klantenservice van Blokker zeggen ze niets voor me te kunnen doen. Optie is zending weigeren en direct te bestellen bij partij. Echter, ik moet dan weigeringskosten betalen aan externe partij. Externe partij, lees Itek.be, verwijst me weer terug naar Blokker.

Gewenste Oplossing:

Tegemoetkoming in prijsverschil en vergoeding van 100 euro (prijsverschil min verzendkosten van externe partij)

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Blokker

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Blokker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door niet bekend