Klacht: Bestelling geannuleerd

op 11 juli 2017 over Dutch Hair Shop in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 21 juni een dure set van krultangen besteld.ik kreeg een mail met een melding dat mijn bestelling is geannuleerd. Na vraag over de reden kreeg ik een bericht dat ze in een overname zitten en deze tangen niet kunnen bestellen.Mijn geld zou zsm terug gestort worden.het is tot op heden niet terug gestort.ik heb ze al een paar keer gemaild en krijg ook geen antwoord.

Gewenste Oplossing:

Als mijn geld zsm terug gestort wordt.ondertussen heb ik tangen al elders besteld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dutch Hair Shop

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dutch Hair Shop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ikuh