Klacht: Besteld niets ontvangen

op 01 december 2018 over Lofte.nl in de categorie Internetshops - Meubels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Oplichters zijn het!
Bestelling geplaats en betaald op 02-11-2018
Meerdere malen een mail gestuurd daar krijg je een raar antwoord om je zoet te houden. Dit zat mij niet lekker hier op heb ik het KvK gebeld. En een telefoon nummer gekregen deze is afgesloten. Toen had ik het wel door dat ik opgelicht ben, heb toen een recensie op Facebook geschreven. Daarop ben ik door lofte direct geblokkeerd.

Gewenste Oplossing:

Mensen bestel hier nooit!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lofte.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lofte.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lofteiskut