Klacht: Besteld, maar niets ontvangen!

op 07 september 2015 over MedicAnimal in de categorie Medische produkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al 5 dagen zit ik te wachten op mijn bestelling, Volgens DPD NL is er wel een pakket aangemeld, maar hebben ze niets ontvangen… Medic Animal is telefonisch niet bereikbaar en daar zit ik dan met mijn vlooienplaag in huis na terug gekomen te zijn van vakantie, die ik had willen bestrijden met Indorex spray… Wat is er aan de hand met dit bedrijf? Ik heb mijn laatste centen naar hen overgemaakt en wat nu?

Gewenste Oplossing:

Geld terug of vandaag de bestelling ontvangen!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MedicAnimal

Alle klachten die gemeld zijn door Henny van Erp