Klacht: Bestelcustomer support problemen

op 11 maart 2020 over Wish in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bestelling bij wish geplaatst en betaald maar het blijft in mijn boodschappen mandje staan, vervolgens contact gehad met customer support maar daar krijg ik steeds de melding dat er een nieuw bericht is maar er staat alleen – Please type your reply above this line -. Ik ben er nu wel een beetje klaar mee en wil mijn geld terug… Heeft iemand hier ervaring mee die mij kan adviseren wat ik nu kan doen?

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn bestelling hebben of liever graag mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JBB023