Klacht: Beslag op rekening zonder dwangbevel of iets

op 25 november 2016 over Cannock Chase Incasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag is er beslag gelegen op mijn bankrekening. Waar mijn uitkering op staat . De huur gas en stroom en andere rekeningen moeten nog afgeschreven worden . Na bellen met channock case is het gemeentebelastingen 2015.bedrag 198.
Het bedrag op mijn rekening bedraagt 926euro . Allemaal onder beslag .ik heb nu niets en kan niets af laten schrijven . Ik heb geen dwangbevel of 2 dagen gehad of iets dergelijks. Ook rekent de abn amro 70 euro . Wat moet ik nu ?

Gewenste Oplossing:

Geld teug en fatsoenlijke manier regeling treffen en termijnen .
Ben geen stuk viezigheid al heb ik een uitkering .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cannock Chase Incasso

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cannock Chase Incasso nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Cannock Chase Incasso in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Cannock Chase Incasso een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Cannock Chase Incasso

Heeft op 29 november 2016 om 12:35 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer, mevrouw,

Indien u bezwaar heeft of wilt maken tegen aanslagen en/of wettelijk vastgelegde verhogingen kunt u schriftelijk bezwaar maken. Alleen schriftelijke en gemotiveerde bezwaren kunnen door ons in behandeling genomen worden.

U kunt uw bezwaar indienen via:
teambelastingen@cannockchase.nl
Cannock Chase, t.a.v. Team Belastingen
Postbus 103, 6650 AC Druten

Vertrouwende u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd
Cannock Chase

Alle klachten die gemeld zijn door Jacqueline1963