Klacht: beschadigde kabouter tijdens verzending gebeurd

op 17 december 2012 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een hele onbeschadigde tuinkabouter verzonden
voor 6,75 euro zonder verzekering van diefstal of verlies

hij is nooit aangekomen op het adres na zoeken is mij mede gedeeld dat hij stuk was dus niet verder verstuurd

Gewenste Oplossing:

een terug gave van mijn verzend kosten is wel het minste
wat ik er van verwacht
als mijn kinderen iets stuk maken van iemand anders dan zijn we daar voor verzekerd
daar ga ik ook van uit dat zo'n groot bedrijf dit ook verzekerd en vergoed

Bericht van

6 jaren geleden - Het spijt ons dat wij bovenstaande reactie hebben aangetroffen op deze website. Wij nemen klachten zeer serieus en wij willen graag weten of wij iets voor u kunnen betekenen. U kunt hiervoor het beste contact met ons opnemen via Twitter @postnlwebcare. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice via www.postnl.nl/voorthuis/klantenservice/

Alle klachten die gemeld zijn door zwaan