Klacht: Beschadigd ijsje (doos onbeschadigd)

op 12 mei 2016 over Ola in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een doos Magnum Mini Double Caramel Chocolate gekocht. Hartstikke lekker maar er zat 1 ijsje in waarvan de verpakking al open is, een kwart van het ijs ontbreekt en het ziet er niet lekker uit om op te eten. De doos en de andere 5 ijsjes zijn heel dus volgens mij is er een productiefoutje met dit ijsje. Ik heb ook nog een foto van het ijs en de doos mocht u die willen. De foto van de ijsjesverpakking heb ik toegevoegd.

Gewenste Oplossing:

Ik ben normaal geen klager, maar aangezien dit best dure ijsjes zijn en het een traktatie aan mezelf was, vind ik het toch zonde. Vandaar mijn opmerking. Het zou fijn zijn als er een tegemoetkoming gedaan kan worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ola

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ola nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jansen_marianne