Klacht: Beschadigd en incompleet bad geleverd

op 13 juni 2016 over Badkamer & Co in de categorie Badkamer bedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Helaas heb ik mijn bestelling van badkamerenco.nl / Badkamer & Co incompleet en beschadigd ontvangen. Het bad had meerdere zichtbare krassen bij aflevering. De pootjes zijn niet meegeleverd en ook de bestelde overloopset zit er niet bij. Uiteraard contact opgenomen met het bedrijf. Ondanks de grote vermelding van het telefoonnummer zijn zij telefonisch zeer slecht tot niet bereikbaar. Per email is het ook niet gelukt tot een oplossing te komen. Het bad mag niet retour, ze willen de schade aan mij doorberekenen en er komen 60eu verzendkosten bij! Terwijl het bad enkel in wat karton is afgeleverd en dus niet voldoende is beschermd. Ze beweren dat ik niet af kan zien van de koop, omdat mijn melding net buiten de 24u valt die zij hiervoor stellen. Ook zijn ze niet bereid de pootjes en de overloopset na te leveren en is de communicatie zeer traag, vermoeiend en frustrerend!

Gewenste Oplossing:

Levering van een compleet en onbeschadigd bad, zoals ik besteld heb

Alle klachten die gemeld zijn door Elise van Wonderen