Klacht: Bericht gestuurd geen antwoord

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over M.G. de Jong gerechtsdeurwaarders en incasso

Reactie van de melder van de klacht willem69

1 jaar geleden - In goede orde ontving ik uw e-mail van 24 juni 2016. Ik verzoek u mij in de gelegenheid te stellen de zaak te bekijken. Ik streef er naar uw klacht zo spoedig mogelijk te behandelen, doch uiterlijk binnen 2 weken te reageren op uw schrijven. Ik verzoek u mijn antwoord af te wachten en binnen voormelde termijn geen nadere acties te ondernemen. Ik vertrouw erop u hiermee vooralsnog voldoende geïnformeerd te hebben. Hoogachtend, M.G. de Jong, Gerechtsdeurwaarders- & Incassokantoor.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over M.G. de Jong gerechtsdeurwaarders en incasso nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door willem69