Klacht: Ben al meer dan 30jaar abonnee, en voor de 2e keer word ik niet herkend

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Twee pagina grote advertentie EXCLUSIEF voor abonnees! Ik denk leuke actie luchtfoto van mijn woonplaats! Vul het in zoals gevraagd ( HEB GEEN FOUTEN GEMAAKT) en wat denk je? Hij herkend mij niet als abonnee, ben verdorie al meer dan 30 jaar abonnee, en dit is de tweede keer dat dit mij overkomt! Slechte zaak, ik zit toch sterk te denken om het advies van mijn man op te volgen. Die zegt al een paar jaar dat ik hem moet opzeggen.

Gewenste Oplossing:

Dat de administratie van de lidmaatschap van mij Bekend is?

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door L.mattheus-van den Driesche