Klacht: Beltegoed opeens op.

op 05 september 2016 over lebara mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen vrijdag, 3 dagen geleden, heb ik beltegoed gekocht van lebara 20 euro. Heb enkele telfoontjes gemaakt van hooguit 1 minuut. Bij elkaar hooguit 6 min dat ik in totaal heb gebeld. En het is nu maandag en mijn beltegoed is op. En ik doe meestal 3 weken met 20 euro beltegoed en geen 3 dagen. Dus vraag mij af waardoor mijn beltrgoed opeens op isgegaan terwijl ik niet zoveel heb gebeld. Ik zou graag mijn geld terug willen of mijn beltegoed. Ik vertik het om weer 10 euro weg te gooien.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld of beltegoed terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over lebara mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over lebara mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wilmijnbeltegoedterug