Klacht: Beltegoed gekocht op site, nooit gekregen.

op 13 mei 2017 over lebara mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb eergisteren beltegoed besteld via de lebara website. 10euro online kaart. Ik heb die niet ontvangen. Ik had al gebelt en ze zeiden me dat als het echt een administratie fout was dat het er vandaag terug op moest staan. Dat was helaas ook niet zo. Ennu hebben ze 10 euro aan me verdiend en ik heb er niks van terug gehad. En door deze fout van hun moest ik nog eens naar de winkel toe om het alsnog te gaan halen omdat ik noodzakelijk internet nodig had voor mijn werk.

Gewenste Oplossing:

Als mijn geld terug zou worden gestort op mijn rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over lebara mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over lebara mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bgerrits97