Klacht: beloofde terugbetaling van geld blijft maar uit

op 04 februari 2014 over infurn.com in de categorie Internetshops - Meubels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In mei 2013 stoelen besteld bij Infurn en betaald (278,60 Euro). Stoelen waren op 1 december nog niet geleverd en snelle levering was niet voorzien. Bestelling door mij geannuleerd op 1-12-2013. Ondanks herhaalde toezegging van terugbetaling per e-mail van Infurn heb ik nog steeds geen cent teruggezien. Het is nu 4-2-2014. Adres van Infurn onbekend. Zijn er mensen met onderbouwde vorderingen op Infurn die samen met mij willen proberen of we dit bedrijf aan kunnen pakken en ons geld terughalen?
Schrijf naar d.ariaens@upcmail.nl .

Gewenste Oplossing:

Voor gedeelde kosten Infurn achterna, want dat bedrijf mag niet wegkomen met oplichterij!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over infurn.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over infurn.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nummer4